Punten scoren deze zomer

Punten scoren deze zomer

11/06/2013 16:03

puntschoenen trendDe puntige schoenen zijn weer terug van weggeweest. Na jaren schoenen met ronde neuzen gedragen te hebben, kunnen deze weer de kast in en kunnen de schoenen met punten er weer uit worden gehaald.

Veel vrouwen zullen blij zijn met dit nieuws, want de punten aan je schoenen laten je voeten en benen slanker en langer lijken. Top! Toch is er ook een nadeel aan deze puntschoenen. Doordat je schoen in een punt loopt, kunnen je tenen (die naar beneden glijden wanneer je loopt) bekneld komen te zitten.

Maar, wie mooi wil zijn, moet pijn lijden. Dus koop een exemplaar met een lager hakje of doe een zooltje in je schoen zodat je voet niet gaat glijden en doe mee met deze trend. Het assortiment aan puntige schoenen is namelijk heel groot. Voor iedereen is er wel een puntschoen te vinden. Je kunt gaan voor laarzen al zijn die wel een beetje passé, de uitermate populaire enkellaarsjes, pumps en ballerina’s met punten. Je kunt kiezen voor een stoer model met studs, die deze zomer wel minder populair zijn dan in het vorige seizoen, of voor een paar in een lief pastelkleurtje. Pastelkleuren zijn dé kleuren deze zomer, dus met zo’n paar ben je in één klap niet alleen lekker zomers, maar ook heel trendy.punt-ballerina

Wil je er trendy bijlopen deze zomer, maar wil je ook duurzaam zijn? Dat kan! De top tien duurzame schoenenmerken zijn:

  1. OAT Shoes
  2. Ethletic Shoes
  3. TOM’s Shoes
  4. Timberland
  5. Beyond Skin
  6. Puma
  7. Nike
  8. Veja
  9. Van Lier
  10. ECCO

Je kunt bij deze schoenenmerken vast puntschoenen vinden die bij jou passen. Dus scoor nu lekker én verantwoord een paar puntschoenen om je zomeroutfit helemaal af te maken.

-